top of page
Om båten

Terhi 450 CC är en mångsidig motorbåt med mittpulpet, som passar såväl till stugförbindelser som till utfärder med familjen. Tack vare mittpulpeten och interiörens layout lämpar sig båten naturligtvis även till olika typers fiske, från kast- och nätfiske till trolling. Modellen baseras på Terhi 445-modellen, som introducerades år 2014, med skillnad att 450 CC har en förstärkt akterspegel som möjliggör att en upp till 40 hk:s utombordare kan monteras bakpå. Tack vare en högre motoreffekt presterar båten bättre och bärkapaciteten är större, samtidigt som den är enklare att lyfta i plan. Den uppfällbara mittoften, de fyra låsbara förvaringsutrymmena och den låsbara stuvplatsen för årorna som är bekanta från Terhi 445, förblir så som tidigare.

Styrpulpeten har i 450 CC flyttats till båtens mitt. Tack vare pulpetens placering är båten bättre balanserad då det är en person ombord, och den gör att det är bekvämt, lätt och framför allt tryggt att röra sig ombord på båten. Båtens batteri och huvudströmbrytare har placerats i pulpeten, vilket medför en förbättrad tyngdpunkt samt mer förvaringsplats under akterbänken. Under akterbänken finns plats för två separata bränsletankar.

Terhi 450 är tillverkad med en dubbelskrovskonstruktion som garanterar inte bara osänkbara båtar utan också ytterst tysta åkturer, även i hårdare sjögång. Mellan de två ABS-plastskroven sprutas ett polyuretanskum som inte tar åt sig vatten. Polyuretanskummet mellan ABS-skroven förstärker konstruktionen, ger vridstyvhet, fungerar som flytkropp samt dämpar skrovburna ljud.

Kampanj med samarbete mellan Terhi och Honda.
Just nu ingår Garmin Echomap 62CV (ej monterad) i priset


STANDARDUTRUSTNING
12 V eluttag
Badstege
Beredskap för körljus
Brandsläckare
Bultar för fäste av motor
Elektrisk länspump
Knapar
Styrpulpet
Vindruta
Vindruteräcke
Öskar

 

 

Med reservation för felskrivning

Kontakta oss för offert!

Telefon: 0152-100 65

Mail: info@malarbatar.se

Terhi 450CC Honda 40 hk Garmin

Pris

140 200:- Med Honda 40 hk samt Garmin
(ord. 165 500:-)

Genom oss kan du finansiera ditt köp hos Ecster. 

Rityta 1.png
Båtfakta

Längd 4,45m
Bredd 1,85m
Vikt 310 kg
Personer C5/D7

Tillbehör att köpa till

bottom of page