Om båten

En roddbåt av bästa slag
Terhi 385 är Finlands mest köpta, och kanske Europas mest sålda båtmodell någonsin. Under årens lopp har den tillverkats i mer än 40 000 exemplar och denna populära roddbåt uppfyller ännu efter alla år stugfolkets högsta krav och önskemål.

Terhi 385 är en stabil och trygg båt för all sorts bruk, som med tanke på sin längd är oerhört kursstabil att ro. Båten är lätt till vikten och enkelhanterbar, och liksom övriga Terhi-båtarna har den en lång livslängd. Extra förstärkningar har placerats på strategiska ställen så att båten skall klara av hårt slitage under årens lopp.

Roddbåten är skön att ro, men den går även smidigt med en liten kortriggad utombordare på 2-4 hk. Vid motorkörning har föraren en ergonomisk körposition tack vare den breda aktertoften som placerats korrekt. Terhi 385 kan ros både från fram- och mittbänk, och till standardutrustningen hör ett par åror med tillhörande årklykor. För att förenkla stuvning ombord har Terhi 385 utrustats med ett låsbart utrymme under sittbänken.

Du kan välja mellan en vit och en grön Terhi 385.

 

 

Med reservation för felskrivning

Kontakta oss för offert!

Telefon: 0152-100 65

Mail: info@malarbatar.se

Terhi 385

Pris

21500 :-

Genom oss kan du finansiera ditt köp hos Ecster. 

Rityta 1.png
Båtfakta

Längd 380 cm
Bredd 150 cm
Vikt 98 kg
Antal personer 4
Motor 2-6 hk
Max. rekommenderad vikt på motorn 27 kg
Estimerad max. hastighet med två passagerare 6 kn
Godkännande CE/D
Akterspegelns höjd Kort
Självlänsande √
Osänkbar √
Skrov ABS
Flytmaterial Polyurethane
Däck ABS

Tillbehör att köpa till