Om båten

EN STRYKTÅLIG BOW RIDER I HELALUMINIUM
Det mjuktgående, vridstyva Shark BR-aluminiumskrovet står som bas för denna Shark BRX-modell i helaluminium. Förutom skrovet är även innersidorna, durken, förvaringslådorna, akterbänken och klaffbänkarna i aktern av marinaluminium. BRX-modellen har även utrustats med rejäla 30 mm tjocka aluminiumräcken. Av ergonomiska skäl är styrpulpeterna delvis utav glasfiber.

Den stora främre durken är designad för att även fungera bra för spöfiske. Mittgången, som gör ombordstigning från fören lättare och tryggare, kan enkelt täckas av en fristående aluminiumskiva (tillbehör). Således kan hela fören utnyttjas som ett enhetligt kastdäck för fiske. Förens två sittbänkar har gott om förvaringsutrymme inuti och en dynsats för bänkarna kan köpas som tillbehör. Bakom de två styrpulpeterna finns förutom två fristående, fullt vadderade Offshore-båtsäten även en fast monterad akterbänk av aluminium. På vardera sida om akterbänken har ett uppfällbart aluminium klaffsäte monterats, och tillsammans med akterbänken och badplattformarna utgör dessa en bred enhetlig yta i aktern, speciellt lämpat för fiske. Klaffsätena är enkla att vika undan då fiskefångsten dragits upp och enkla att fälla upp under själva fisket eller ifall mer sittplats behövs.

Omfattande standardutrustning
Både förare och kartläsare sitter i bekväma helstoppade Offshore-båtsäten, där frampartiet kan vikas upp för att ge en bekvämare ståupp-körposition. Styrpulpeternas vindrutor är utav äkta glas, vilket möjliggör installation av vindrutetorkare. Den tvådelade dörren mellan styrpulpeterna ingår självklart i paketpriset, liksom även akterns två klaffbänkar i aluminium.

Inte nog med det, till standardpaketet hör även en 9 tums Raymarine Axiom+ -kartplotter (årsmodell 2021-), som inkluderar ekolod och NMEA2000-nätverk. Multifunktionsdisplayen stöder de allmänna kartformaten C-Map, Navionics och Lighthouse, och den har även inbyggd WiFi-kontakt och Bluetooth-funktion. Från och med båtar med årsmodell 2021 inkluderar kartplottern Lighthouse-sjökort (ett valfritt land, nedladdas). Du kan ytterst enkelt uppdatera skärmen med de nyaste programuppdateringarna och kartorna. Tack vare NMEA2000-nätverket diskuterar skärmen problemfritt med din utombordare och den hjälper dig även hitta det mest ekonomiska körsättet (om Honda-utombordare monterat bakpå) i och med Honda ECOmo -motordatan. Skärmvisningen är väldigt enkelt att anpassa till det egna användningssyftet, så att du ser just den motordata du själv anser som viktigast.

Extrautrustad med:
Comfort Pack - 21 800:-
(tillbehörs väska, akterkapell och akterdynsats)
Nedre relingslist - 7 460:-
A-räcke till fören VÄ - 3 400:-


Välkommen till Mälarbåtar i Strängnäs

 

 

Med reservation för felskrivning

Kontakta oss för offert!

Telefon: 0152-100 65

Mail: info@malarbatar.se

Silver Shark BRx

Pris

Med Honda 115hk - 471 900:-

Genom oss kan du finansiera ditt köp hos Ecster. 

Rityta 1.png
Båtfakta

Längd 585 cm
Bredd 224 cm
Vikt 780 kg
Antal personer 7
Motor 80-140 hk
Bränsletank 130 l

Tillbehör att köpa till